Gamma

Naast klassieke geneesmiddelen kunt u bij ons terecht voor alle geregistreerde producten van plantaardige oorsprong (geneesmiddelen) en gecontroleerde producten van plantaardige oorsprong (genotificeerde plantenpreparaten). In de apotheek bent u zeker van kwaliteitsvolle producten.

Verder verzorgen wij al uw homeopathische preparaten, gaande van specilaiteiten tot bereidingen. Homeopathische bereidingen worden uitbesteed aan een hiervoor gespecialiseerd labo.

We hebben een zeer groot assortiment aan bandages in voorraad. Naast bandages kunt u ook alle mogelijke thuiszorgartikelen verkrijgen en staan wij voor u klaar als u steunkousen nodig heeft.

We doen een extra inspanning voor incontinentie- en stomamateriaal. We kunnen u op een discrete manier de verschillende mogelijkheden toelichten en steeds vrijblijvend een stalenpakket bezorgen. Deze artikelen zijn vaak chronisch en dus een zware financiële inspanning voor de patiënt. Daarom geven wij op bepaalde gamma's een sterk verhoogde korting op deze artikelen.

Producten en merken

Wij verkopen onder andere volgende gamma's:

Wij verdelen eveneens Etixx, als exclusief partner.